Кіровоградські лялькарі запрошують на святкування Дня матері (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський обласний театр ляльок запрошує маленьких мешканців і гостей міста відвідати вистави, приурочені до Дня матері. Заходи відбудуться 9 та 10 травня о 12 год.

9 травня – «Про Хому і Щуку» Є.Гімельфарб (5+). Весела казка з танцями і співами про ледачкуватого Хому, розіграна акторами у жанрі народного балагану. Чарівна Щука виконує усі забаганки бідного, але кумедного парубка. Навіть, на диво батькам, допомагає хлопцеві одружитися з вередливою Королівною.Та пізніше стає зрозуміло, що все те диво трапилося лише у сонному маренні Хоми, а щоб дійсно чогось досягти, треба докласти зусиль.

Читайте такожЗа ширмою театру: як кіровоградські майстри оживляють ляльок (ФОТО)

10 травня – «Готель «У Мурзика» В.Ігнатьєв (5+). Веселі клоуни Муся і Пуся будують готель для Мишки та кота Мурзика.
Але розбіжності виховання доводять героїв до неприємних подій: під час безтурботної гри Мурзика з підступним Сірником спалахує пожежа. Вистава вчить дітей обережному ставленню з вогнем та виховує почуття дружби і взаємодопомоги.

Програма до Дня матері:
– вітальна частина (подвір’я театру);
– вистава «Наймичка» за Т.Г.Шевченком (вхід за запрошеннями).

Поетична драма Тараса Григоровича Шевченка про гірку долю жінки-матері, яка змушена була весь вік спокутувати гріх своєї молодості, віддавши любого синочка на виховання чужим людям, аби вберегти його від жорстоких законів світу, зневаги і людського осуду. Напросившись до заможних опікунів у найми, Ганна лише перед смертю зізналася Маркові, що вона – його мати.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар