Скандальну закупівлю чиновників від освіти оскаржать у суді

Світловодська міжрайонна прокуратура у суді вимагає визнати недійсним результати процедури закупівлі послуг відділом освіти Світловодської РДА на опалення шкіл району на суму понад 500 тис грн.

Міжрайонною прокуратурою в ході вивчення стану законності у відділі освіти виявлено факти порушення вимог чинного законодавства при закупівлі товарів та послуг за рахунок бюджетних коштів, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Встановлено, що ТОВ «Світекоенергія», яке є виконавцем послуг по опаленню шкіл району, в ході здійснення переговорної процедури до комітету з конкурсних торгів надано недійсну копію ліцензії на виробництво теплової енергії. Так, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ТОВ «Світекоенергія» ліцензія на виробництво теплової енергії не видавалась.

З метою розірвання незаконного правочину, укладеного за результатами процедури закупівлі на суму 540 тис. грн., міжрайонна прокуратура звернулася до суду з позовом, який перебуває на розгляді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар