Кіровоградець виборов бронзу на Чемпіонаті України з дзюдо (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Нещодавно у Відкритому Чемпіонаті України з дзюдо серед ветеранів, який проходив у Дніпропетровську, взяв участь і співробітник Кіровоградської виправної колонії УДПтСУ в області (№ 6) – начальник відділу маркетингу, збуту та матеріально-технічного постачання підприємства установи підполковник внутрішньої служби Віталій Сурік, який повернувся з бронзовою нагородою. 

Змагалося біля ста дзюдоїстів з 15 регіонів України. Серед учасників старших 30 років, які визначались у першості найсильніших, була еліта ветеранів українського дзюдо, титуловані майстри – це трьохкратні чемпіони світу серед ветеранів, чемпіон світу по дзюдо та призери світової першості.

Всі учасників розподілили по вікових групах, саме у категорії чоловіків віком від 40 до 45 років Віталій посів почесне 3 місце.

Участь у ветеранському русі такого масштабу, як Чемпіонат України серед ветеранів, який проводиться офіційно з 2011 року, співробітник установи взяв вперше, тому заздалегідь активно готувався до змагань у вільний від роботи час. Завдяки наполегливості, захопленню дзюдо з дитячих років, майстерності та вдачі Віталій довів, що він один із кращих спортсменів на татамі.

Бажаємо нашому співробітнику не зупинятись на досягнутому, отримувати заряд позитиву, залишатись взірцем сили і спритності та надихати колег на нові звершення.

Вікторія Балазюк, Кіровоградська виправна колонія УДПтСУ в області (№ 6)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар