У річницю АТО кіровоградцям показали мініатюрний Маріуполь (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 29 квітня, у Кіровограді відбулась музично-поетична композиція, присвячена річниці початку антитерористичної операції –  “АТО: Образи одного року”. Як повідомив кореспондент Першої електронної, захід ініціювали представники Кіровоградської станції юних техніків. На заході пролунали пісні та вірші місцевих авторів, присвячені подіям на Донбасі. Зокрема, Роман Любарський прочитав триптих. За словами автора поезія була написана з осені минулого року до цієї весни. “Точкою відліку є події під Іловайськом”, – додав Роман Любарський.

Згадали і Небесну Сотню. Голова Олександрівського районного літературно-мистецького об’єднання «Крила» зачитала поезію, присвячену земляку-герою Віктору Чміленку та полеглим у Революції Гідності.

Окрім того діяла тематична виставка дитячих малюнків та експозиція стендових моделей сучасної української військової техніки. Тут показали мініатюри БТРів, танків, літаків. Мініатюри дороги до Маріуполя та вежі зупинились у мить тиші між боями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар