Кіровоградський військовий госпіталь поповнився новим обладнанням (ФОТО)

Сьогодні, 28 квітня, у Кіровоградському військовому госпіталі презентували нове обладнання, яке було закуплено на кошти з Великоднього благодійного аукціону.

Як розповів Першій електронній головний лікар військового шпиталю Геннадій Сябренко, обладнання було визначено робочою експертною групою, до якої входили фахівці госпіталю та представники громадськості.

«Ми визначили нагальні потреби госпіталю і вирішили закрити проблеми діагностики, лікування та реабілітації. Для цього було закуплено фізіотерапевтичне обладнання, повністю укомплектовано стоматологічний кабінет, операційне та ендоскопічне обладнання», – зазначив головний лікар.

Обладнання закупили в українських виробників – у харківського «Радміра» та полтавського “Медтехсервіса”.

«Підприємства зробили нам величезні знижки: апарат, який коштує 100 тисяч було куплено менш, ніж за 80 тис. грн. Окрім того, вони самі привезли апарати, встановили їх та навчили персонал ними користуватись», – додав Геннадій Сябренко.

Працівники госпіталю задоволені новим обладнанням. Компактні апарати замінили величезні старі машини. Один сучасний апарат замінює декілька старих.

Директор Кіровоградського обласного художнього музею та організатор Великоднього аукціону зауважила, що після закупки даного обладнання лишилося ще 4 400 доларів і наразі ведуться переговори з Ізраїлем для закупки нового обладнання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар