Передплати пресу для захисника України!

Укрпошта закликає всіх небайдужих українців проявити турботу про бійців, що захищають нашу країну на Сході, передплативши для них вітчизняні періодичні видання.

Передплата на видання для військових здійснюється в рамках всеукраїнської акції «Передплати пресу для захисника України», яка триватиме до кінця року. Добру справу для наших військових може зробити кожен бажаючий, завітавши до найближчого відділення Укрпошти та оформивши передплату для будь-якої чи конкретної військової частини чи шпиталю (на території, що контролюється українською владою).

Акція з передплати, що стартувала з початку року, вже привернула увагу чималої кількості мешканців країни, повідомляє офіційний сайт Укрпошти. За перші три місяці усі охочі, в тому числі працівники підприємства, передплатили в зону проведення АТО близько 4 тис. примірників періодичних видань. Найпопулярнішими виданнями, котрі виписували для військових частин та госпіталів, стали «Урядовий кур’єр», «Голос України», «Військо України», «Сільські вісті», «Народна армія», а також місцеві видання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар