Кіровоградцям пропонують безкоштовно перевірити небезпечні родимки (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

24 квітня з 9.00 в поліклінічному відділенні Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру кожен зможе перевірити свою родимку на безпечність.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав лікар онкодиспансеру Андрій Гардашніков.

“Ми не можемо зробити меланому менш небезпечною хворобою. Але ми можемо зробити все, щоб вчасно її діагностувати та професійно та якісно пролікувати. Щоб надати максимальні шанси на життя та одужання.

Саме для цього кожного року лікарі світу ще раз звертають увагу на цю хворобу – МЕЛАНОМА!

24 квітня за ініціативи виконуючого обов’язки головного лікаря Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру – Володимира Яриніча, буде організовано посилену роботу хірургів диспансеру. Саме для того, щоб кожен бажаючий міг перевірити підозрілі родимки. Це проходить в рамках всеукраїнського дня боротьби з меланомою.

Так, профогляд мають проходити люди постійно, і не тільки в цей день. І боремося з меланомою в тому числі ми також кожного дня. Але ще раз звернути увагу, акцентувати увагу (можливо, це врятує бодай одне, а може й не одне життя) – ніколи не буде зайвим.

Якщо родимка стає асиметричною, в неї стають нерівними края, її зафарбованість стає нерівномірною (або вона чорна), розміри великі та з часом вона збільшується та змінюється (є динаміка) – тоді її варто перевірити у фахівця – у хірурга-онколога.

Далеко не всі підозрілі родимки є меланомою. Але перевірити треба кожну. Інколи це дійсно може врятувати життя. Будьте пильні та піклуйтеся про своє здоров’я та життя! І ласкаво просимо в онкологічний диспансер 24 квітня з 9.00 в поліклінічне відділення онкологічного диспансеру,” – пише Андрій Гардашніков.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар