Кіровоградцям читали 50 відтінків сірого у віршах (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 22 квітня, відбулась квітнева Битва поетів. Цього разу кіровоградські поети зазіхнули на безпрограшні теми: помпезні “50 відтінків сірого”, ніжне кохання, весна, закривавлений Майдан.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, постйний гість битв поетів – ніжне кохання. Взаємне чи ні, але саме це почуття надихає кіровоградських поетів завджи. Із 15 учасників більшість читали поезію саме на цю тему.

Одна юна поетеса дуже заглибилась в тему і зарифмувала ідею “50 відтінків сірого”. Щоправда вибагливе журі не оцінило такої творчості високими балами.

Поезія про закривавлений Майдан теж не розчулила глядачів і навіть отримала критичні відгуки. “Надто банальні вислови. Спроба прославитись у болючій для усіх темі для поетеси стала невдалою, як на мене,” – резюмував глядач Віктор.

Перемогу на квітневій битві поетів здобула поетеса Ольга Алєксєєнко. Дівчина торкнулася теми кохання та яскравих почуттів в цілому. Певно, саме їй вдалось вразити словами присутніх. До речі, окрім того Ольга виконувала у музичній паузі й власну поезію, покладену на мелодію під акомпанемент Сергія Цигульського.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар