Кіровоградців очікує штраф за неохайність

Кіровоградців штрафуватимуть за неохайність, неприбрані прибудинкові території та недбальство по відношенню до прилеглих територій власних підприємств (магазинів, кіосків, виробничих потужностей).  

З 1 квітня по 1 травня у Кіровограді проводиться місячник благоустрою. З початку місяця управління ЖКГ Кіровоградської міськради прибрали 6 несанкціонованих сміттєзвалищ, 19 спортмайданчиків, 165 дитячих майданчиків, 6 парків та 17 скверів, посадили 150 дерев і 180 кущів. Про виконану роботу сьогодні прозвітував начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян.

«Це ще не всі роботи, які ми запланували виконати до кінця місяця. 25 квітня відбудеться все міський суботник – окультурюватимемо парк ім. О. Пушкіна», – звернувся до всіх  небайдужих жителів міста Хачатурян.

Олександр Брюховецький, заступник начальника спецінспекції, звернувся до всіх громадян міста з проханням довести до ладу території навколо своїх бізнес-структур – поставити урну, пофарбувати урни та паркани, побілити бордюри, привести до ладу клумби. Власникам прибудинкових територій також треба навести лад у себе біля дому. В іншому випадку як на підприємців, так і на власників прибудинкових територій, чекають штрафи.

«Сума штрафу для підприємців коливається від 850 до 1700 гривень, для власників прибудинкової території – від 340 до 360 гривень. Правда, ми ніколи не штрафуємо з першого разу – це вже крайній засіб впливу», –  інформує ситуацію Олександр Брюховецький.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар