Кіровоград у вогні: у центрі міста згорів бар (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні вранці, 18 квітня, у центральній частині Кіровограда по вулиці Преображенській сталась пожежа – загорівся бар «Адмірал». 

Як повідомив Першій електронній очевидиць Олексій, близько 4-ї години його розбудив запах диму та газу. Побачивши, що горить бар, чоловік викликав пожежну охорону.

На момент прибуття рятувальників згоріло приблизно 150 квадратних метрів будівлі – літня площадка, тераса, внутрішній дворик, задня частина будівлі та частково дах сусідньої аптеки. Вогонь швидко поширився на покрівлю. У цей час в приміщенні бару знаходився лише охоронець, який, кажуть, не помітив загорання.

У гасінні пожежі взяло учать 11 одиниць техніки з двох пожежно-рятувальних підрозділів. Рятувальникам вдалося не допустити перекидання вогню на інші споруди, а також запобігти вибуху газових балонів, які зберігалися в барі.

О 7 ранку пожежу було повністю ліквідовано. Постраждалих немає. Ніхто з працівників бару спілкуватися з пресою не захотів, а навіть навпаки – були вороже налаштовані.  Причини загоряння наразі встановлюються.

Катерина Рисленко для Першої електронної газети. Фото автора.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар