У Знам’янці зареєстровано 159 пенсіонерів із зони АТО

16 квітня відбулося чергове засідання міського штабу із соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО.

Під час роботи штабу обговорювалися питання стосовно перебування у місті переселенців зі східних регіонів України, повідомляє прес-служба Пенсійного фонду в Кіровоградській області.

Заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі Наталія Кучер  зазначила, що на сьогодні в місті взято на облік 159 приїжджих із зони АТО пенсіонерів.  Всі заяви своєчасно розглянуті та проводиться виплата пенсій. Вирішення питань пенсійного забезпечення переселенців і надалі залишається на щоденному контролі.

Державна міграційна служба буде перевіряти реєстрацію місця проживання. У разі відсутності особи під час відвідування, представник територіального підрозділу Державної міграційної служби залишає їй повідомлення про необхідність звернення у 10-денний строк. Якщо протягом вказаного періоду особа не зареєструвалася, вирішуватиметься питання про припинення їй соціальних виплат до того часу, поки не буде проведено реєстрацію відповідно до діючого законодавства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар