В Олександрії стартував перший Всеукраїнський турнір імені Героя АТО

Бендеров М.В.
Сьогодні, 17 квітня, в олександрійському палаці спорту ДЮСШ №2 стартував перший Всеукраїнський турнір з панкратіону імені Максима Бендерова, загиблого в АТО.

Змагання розраховані на два дні. З 11:00 спортсмени змагаються в розділі “грепплінг”. Цей вид єдиноборства схожий на вільну боротьбу, повідомляє інтернет-ресурс “Моя Олександрія”.

 

Завтра з 11 години розпочнуться бої в розділі “фул” – те, що іноді називають “боями без правил”. При фул-контакті дозволені удари по лежачому і удари ліктями, колінами. На турнір прибуло близько 100 спортсменів з Київської, Кіровоградської, Сумської, Одеської та Чернівецької областей. Вік учасників – від 18 років. Є майстри спорту міжнародного класу, чемпіони світу, заслужені майстри спорту.

Олександрійський спортсмен Влад Ільїн (ліворуч) 
з тренером Костянтином Ліщенко
Олександрію представляє єдиний учасник – 20-річний вихованець клубу “Захист” Влад Ільїн. Він студент політехнічного коледжу.

Для учасників введено технічний внесок у розмірі 120 гривень. Всі зібрані гроші будуть передані батькам Максима Бендерова.

Урочисте відкриття турніру відбудеться завтра, 18 квітня, о 12 годині. У ньому візьмуть участь президент Федерації панкратіону України Олександр Мандрик, представники Міністерства оборони та Міністерства сім’ї та молоді. Також обіцяв бути хтось із Кузьменко – або народний депутат Анатолій Іванович, або губернатор Сергій Анатолійович.

Неодноразовий чемпіон України з панкратіону Максим Бендеров загинув в АТО в липні 2014 року.Рішення про щорічне проведення Всеукраїнського турніру імена Максима Бендерова прийнято Міністерством сім’ї та молоді за клопотанням Федерації панкратіону України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар