У Кіровоградському районі два учасника АТО отримали допомогу на санаторно-курортне лікування

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У рамках Кіровоградської районної програми соціального захисту окремих категорій громадян «Турбота» на 2013-2015 роки, фінансування якої здійснюється з райбюджету, протягом березня учасникам АТО надали матеріальну допомогу на загальну суму 25 тисяч гривень.

– На засіданні комісії з питань надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян наприкінці березня згідно заяв було виділено двом учасникам АТО для проходження санаторно-курортного лікування по 2,500 гривень. Трьом військовослужбовцям батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград» виділено по п’ять тисяч гривень матеріальної допомоги на придбання амуніції – літньої військової форми, одягу та взуття. Мамі бійця із села Степове, який отримав тяжке поранення у зоні АТО, виділено п’ять тисяч гривень на лікування сина, – повідомила начальник управління соціального захисту населення Кіровоградської РДА Тетяна Гупаленко.

В управлінні соцзахисту населення райдержадміністрації відзначають, що найближчим часом відбудеться чергове засідання комісії, на якій розглянуть заяви від військовослужбовців, які надійшли під час та після проведення в районі Дня учасника АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар