В Олександрії журналісти дружно вийшли на суботник (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На суботник, який ініціювала територіальна організація Національної спілки журналістів України, в Олександрії сьогодні вийшли близько тридцяти представників місцевих ЗМІ.

«Сьогоднішня акція з благоустрою – це вияв доброї волі усіх журналістів міста і району, – говорить Ірина Балашова, секретар Олександрійської територіальної організації НСЖУ. – Я вдячна своїм колегам за солідарність і згуртованість. Коли від нашої територіальної організації НСЖУ була озвучена ідея – приєднатися до загальноміського місячника, і вийти на спільну журналістську толоку- дискусій з цього приводу не було, всі як один сказали: так, ми готові. Сьогодні журналісти підтвердили свої слова конкретною справою – спільною толокою! І це дає підстави стверджувати, що журналістська спільнота на Олександрійщині монолітна і згуртована».


Гарна погода сприяла хорошому настрою і додавала сил до роботи. «Озброївшись» господарським інвентарем місцеві журналісти дружно прибрали берегову зону річки Березівка, засмічену пляшками, поліетиленовими пакетами та різноманітними побутовими відходами. За кілька годин навели лад на ділянці довжиною до 700 метрів від пішохідного мосту по проспекту Леніна до пішохідного мосту на вулиці Першотравневій.

Розподіливши між собою окремі ділянки, кожен учасник суботника виконав визначений фронт робіт. У повній трудовій готовності були й міські комунальники, які забезпечити акцію вантажівками для вивезення сміття.

До прибирання долучилися й кілька місцевих мешканців, ентузіасти з сусідніх будинків. Гуртом було зібрано близько сотні мішків побутового сміття. Береги річки, які у прямому сенсі “тонули” у смітті – нарешті посвітлішали. Але для повного прибирання усіх берегів одного дня недостатньо, тож журналісти закликають небайдужих олександрійців приєднатися до їхніх ініціатив, щоб гуртом зробити рідне місто чистішим.

Захід провели у рамках місячника з благоустрою, озеленення та прибирання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар