Кіровоградська «Зірка» розгромила ФК «Буковина» (ФОТО)

Сьогодні, 13 квітня, у рамках  21-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги, кіровоградська «Зірка» приймала чернівецьку «Буковину». Матч завершився впевненою перемогою господарів – 4:1.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, рахунок у цьому матчі кіровоградська команда відкрила вже на 13-й хвилині. Свій 9 м’яч у цьому сезоні забив Олексій Чичиков.

На досягнутому гравці «Зірки» не зупинилися. Впродовж наступних хвилин біля воріт чернівецької «Буковини» постійно виникали гострі моменти. Що і принесло свій результат. Григорій Баранець, увірвавшись у штрафний майданчик гостей, обіграв захисника «Буковини» і вдало пробив у лівий від голкіпера кут – 2:0.

Гравці «Зірки» продовжували загрожували воротам гостей. І вже за хвилину до перерви, кіровоградці заробили право на пробиття одинадцятиметрового. Пенальті чітко реалізував Ігор Загальський – 3:0.

У другому таймі практично нічого не змінилося. «Зірка» відверто переважала свого суперника. А на 66-й хвилині матчу арбітр призначив другий пенальті у бік воріт «Буковини». До м’яча підійшов Роман Локтіонов. Але з його ударом впорався голкіпер «Буковини». Тим не менш, свій четвертий м’яч кіровоградці забили через декілька хвилин після нереалізованого пенальті. Артем Щедрий відгукнувся на навіс, і у падінні пробив головою – 4:0.

Гості спромоглися лише на гол престижу. На 79-й хвилині з пенальті відзначився Сергій Ателькін.  Тож, підсумок протистояння – 4:1. І це вже четверта поспіль перемога кіровоградської «Зірки» у весняній частині чемпіонату.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар