Кіровоградців запрошують на конкурс дизайнерів (АНОНС)

25 квітня у залі Кіровоградської  обласної філармонії проводитимуть  Всеукраїнський конкурс дизайнерів одягу Fashion-шоу «Мода без кордонів» серед навчальних закладів дизайнерського профілю та українських дизайнерів – з метою сприяння розвитку творчого потенціалу серед українських дизайнерів та надання підтримки  талановитим молодим дизайнерам в реалізації і представленні  їх проектів широкій аудиторії.

Концепція конкурсу:

«Мода без кордонів» – конкурсна акція, яка допоможе дизайнерам виразити себе і свою уяву про прекрасне у світі моди, представляючи свої колекції костюмів або беручи участь в конкурсі однієї сукні. Цей конкурс  відкритий для учасників двох категорій:   професійні дизайнери (включаючи незалежних дизайнерів, дизайнерів, що представляють власні торговельні марки, дизайнери, що представляють торговельні організації)   та  дизайнери-початківці (учні та студенти університетів, інститутів, технікумів, коледжів та училищ).

Спеціальний гість конкурсу та голова журі  – відомий дизайнер Руслан Хвастов (м. Одеса), переможець багатьох фестивалей та конкурсів моди, академік Національної академії кіномистецтва, організатор Міжнародного фестивалю моди «Пори року».

Захід відбудеться   25 квітня  2015 р.  о 17-00  в приміщенні  Кіровоградської обласної філармонії. Запрошуємо всіх кіровоградців на свято моди, краси та стилю!

Телефони для довідок: (099) 327-63-64 ; (068) 069-55-29.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар