Кіровоградська команда «Моя принцеса» підкорювала “Лігу сміху”

“Чемпіонат України з гумору “Ліга сміху”, що стартував на телеканалі “1+1” і Студії «Квартал 95» продовжився у Дніпропетровську. Дніпровська «Ліга сміху» – це одна з 5 офіційних «Ліг сміху». У лютому в Одесі стартував фестиваль «Ліги Сміху». Туди приїхало 135 команд із 42 міст України. У другий тур пройшли 50 команд, а на гала-концерт – лише 18.

Дніпропетровська Ліга нічим не відрізнялась від попередніх. Заповнити анкети та надсилати редакторам свої виступи могли команди з усіх куточків України та компанії, які полюбляють гумор. Кіровоградська команда «Моя принцеса» також вирішила спробувати свої сили, тому поїхала у Дніпропетровськ за досвідом та враженнями. Перша електронна встигла поспілкуватися з «Принцескою» та по сумісництву капітаном команди Олександрою Крикун.

«На фестиваль готувалися серйозно. Поїхали з новими жартами, мініатюрами та веселою компанією. До складу команди входить ще два хлопці. Перший з КНТУ високий та брутальний Влад, другий милий і романтичний з Льотної академії Олександр, звукорежисер Катерина, ну і звісно я з КДПУ ім. В. Винниченка», – розповіла Олександра.

Дніпропетровськ зустрів теплою та сонячною погодою. Команда швидко адаптувавшись у великому місті, і причепурившись поїхала до редактора. Це перший етап, на ньому відбиралась певна кількість команд для головного виступу, що відбувся 5 квітня. Оцінював виступи головний організатор фестивалю Євгеній Гендін, автор і музичний керівник Театру КВН “Кабаре” Веселий пісець”, двічі фіналіст Вищої Ліги КВН, чемпіон розминки, володар “Золотого КіВіНа”, Кубка Президента України. «Моя принцеса» підкорила редактора своєю нестримною енергією, божевільним образом Саші, жартами про дівчат та бажанням пройти далі, тому пройшла до наступного туру у 18-ку команд.

 «Усі команди, що приїхали відомі та мають великий багаж досвіду. Те, що ми пройшли у наступний тур, вже велика перемога.» – каже Олександра.

За правилами гри, кожен із 6 членів журі мав обрати по 2 команди. Зіркове журі складалося з Григорія Гельфера (заслуженого діяча мистецтв України), Юрія Богуславського (фіналіста першого сезону “Х-фактор”), Руслана Ханумака (команда “Заїнька”), Саши Шабаліної (учасниці проекту “Країна У”), Сергія Лаврика (актор команди КВН ХАІ), Юрія Ткача (учасника проекту “Країна У”). Ведучим та режисером ліги став заслужений артист України Євгеній Чепурняк.

На жаль, на виступі 5 квітня «Моя принцеса» не пройшла у наступний тур, зате запаслася досвідом та випробувала свої сили із значно сильнішими конкурентами. Сподіваємося, що про Олександру Крикун та її команду ми почуємо ще не раз.

Катерина Рисленко, Перша електронна газета

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар