50 відтінків рожевого або Ніч Гламуру у Кіровограді (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Саме так називався черговий нічний АвтоКвеСт АКС, що відбувся 4 квітня в Кіровограді. Рекламна група Центр Медіа Кіровоград вже вчетверте виступила організатором нічного благодійного автоквесту та подарувала активним та непосидючим кіровоградцям можливість поринути у нічні пригоди!

Атрибутом гри став рожевий колір, а родзинкою сюжету – гламурна білявка, що зустрічала учасників вже на першій локації. Організатори обрали таку тематику не дарма: як виявилось, нічне місто гламуру приваблює шукачів екстриму не менше, ніж лицарські змагання – цього разу в автоквесті взяли участь аж 14 команд, а це – близько 80 осіб! Більше того: гра проходила на двох рівнях – Light (для аматорів) та Hard (для професіоналів) – тобто, кожна команда мала змогу обирати рівень складності завдань, що їх було включено до квесту.

Відповідно до теми, локації цього разу мали виключно гламурний характер: це були салони краси, кав’ярні, фітнес-клуби та нічні заклади. Команди змагалися завзято і боротьба тривала майже до другої ночі…. Переможцем серед новачків стала команда Капуста, серед професіоналів – команда Вітамін С, але всі команди були відзначені, адже цього разу наші партнери приготували багато цінних, смачних і гламурних подарунків!!! Це – і сертифікати на відвідування салонів краси – для гламурних панянок, і елітні алкогольні напої від маркету Вересень – для відважних мачо, і сертифікати на послуги СТО – для їхніх залізних коней і багато іншого! Дякуємо за гостину ресторанному комплексу Казанова, де було проведено фінальний збір учасників та нагородження команд.

Було весело, драйвово і, головне, гламуррррррррно!!!!!!

Та ще й з користю! Цього разу зібрані кошти під час квесту було перераховано на лікування нашого пораненого земляка героя АТО Вадима Довгорука, який зараз перебуває на лікуванні – бажаємо якнайшвидшого одужання!!!

Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації і проведенні четвертого автоквесту нашим партнерам: Спеціалізованому маркету Вересень, ТОВ Автомаксимум, салону 100 % Краси, салону Terra Nova,ТМ Волошкове поле, ресторанному комплексу Казанова, Сети Вкусных Кафе, лаунж-бару PRADA, брю-бару Dva Coffee та кінотеатру Портал.

Також дякуємо усім учасникам! Ви – найгламурніші екстримали Кіровограда!!! І, звичайно, запрошуємо взяти участь у наступній грі!!! Приєднуйтесь та отримайте незабутні враження!!!

Заявки на участь у грі приймає координатор заходу Юрій Козачінський, тел. 050-045-15-95.

Реєстрація на сайті: sumyquest.com

Інформація про наступні квести – на сторінках у Фейсбуці «АвтоКвеСт АКС» та ВКонтакті «АвтоКвеСт Кіровоград».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар