На Кіровоградщині відбудуться змагання, присвячені пам’яті воїна АТО Максима Бендерова

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
Бендеров М.В.

З 16 по 18 квітня в місті Олександрія пройдуть всеукраїнські змагання з панкратіону, присвячені пам’яті спортсмена і захисника України Максима Бендерова, який трагічно загинув у війні на Донбасі.

Як повідомляє офіційний сайт  Міністерства молоді та спорту України, змагання відбудуться у міському Палаці спорту, за адресою вулиця Максима Горького, 3.

Нагадаємо, Максим Бендеров народився 6 квітня 1990 в Олександріяї. Український спортсмен та військовик, Чемпіон України з панкратіону. Максим був відомий не тільки в Олександрії, оскільки він був кандидатом у майстри спорту, неодноразовим переможцем та призером чемпіонатів і турнірів України і Світу з військово-спортивного багатоборства, рукопашного бою та панкратіону.

Максим служив за контрактом старшим розвідником в Кіровоградському полку спеціального призначення. Загинув в ході антитерористичної операції. Боєць потрапив під мінометний обстріл терористів. Кіровоградщина попрощалася з воїном 18 серпня 2014 року. А 18 вересня в Олександрії на честь Героя відкрили меморіальну дошку.

Перший чемпіонат на честь Бендерова Максима –  відкритий чемпіонат області з військово-спортивного багатоборства – відбувся 21 лютого цього року у м.Олександрія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар