На Кіровоградщині збирають зброю

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Жителі Кіровоградщини здали до міліції 6 мисливських рушниць та пристрій самозахисту.

Такі результати першого тижня проведення на території області місячника добровільної здачі в органи внутрішніх справ зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових речовин і боєприпасів, який розпочався 1 квітня.

Зокрема, до Кіровоградського міськвідділу міліції звернулося троє місцевих жителів із заявами про добровільну здачу мисливських рушниць без набоїв. За поясненням громадян, зброю вони знайшли на території обласного центру.

У Новомиргородському районі мешканець одного з населених пунктів також добровільно здав до райвідділу міліції мисливську гладкоствольну рушницю, яку виявив під час проведення ремонтних робіт у господарському приміщенні. Чоловік виявив бажання у подальшому зареєструвати зброю у власність.

Житель Знам’янського району здав до міськвідділу міліції газовий пістолет у неробочому стані. Зі слів заявника, пристрій самозахисту він знайшов минулого місяця у лісосмузі.

Правоохоронці нагадують, громадяни мають можливість добровільно здати до органів внутрішніх справ зброю, боєприпаси, вибухові речовини або засоби самозахисту до 30 квітня 2015 року.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар