У Кіровограді найдешевша оренда квартир

За ціною місячної оренди однокімнатної квартири в Києві можна три місяці знімати аналогічне житло в Кіровограді.

Такі дані наводять аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши вартість довгострокової оренди квартир по Україні, повідомляє gazeta.ua.

Зняти квартиру в Україні коштує в середньому 3 020 гривень на місяць, плюс додатково оплачуються комунальні послуги. А от середня зарплата, без вирахування податків, складає всього 3 260 гривень. Таким чином, пересічному українцю не по кишені навіть оренда однокімнатної квартири.

За даними на початок листопада в Україні здавалися понад 300 тисяч квартир. При цьому близько половини з них довелося всього на три міста: Київ, Донецьк і Одесу. Середня ціна оренди однокімнатної квартири по країні склала 3 020 гривень. Але якщо з розрахунків прибрати Київську область, то вартість місячної оренди складе вже 2 460 грн.

Традиційно найвищі ціни в столиці. Так, за ціною місячної оренди однокімнатної квартири в Києві можна три місяці знімати аналогічне житло в Кіровограді. Також дорога оренда в Одесі і Харкові. А найнижчі ціни в Кіровградській, Івано-Франківській і Тернопільській областях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар