Кіровоградці провели вечір із родиною Сміт (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У суботу, 4 квітня, активісти Кіровоградського осередку ФРІ провели другий вечір кіно. На захід завітало близько півсотні глядачів.

Як і минулого разу, кінозал влаштували в одній із аудиторій Кіровоградського інституту комерції. Замість крісел – ковдри і подушки. Відвідувачів спочатку розважили веселими іграми на знайомство, а потім частували домашніми тортами, печивом та чаєм. Дивилися фільм «Містер і місіс Сміт», зарані обраний глядачами у соцмережі.

“Я вже другий раз сюди приходжу у свій законний вихідний подивитися кіно. І не жалкую. Мені подобається тут компанія, прикольні і завзяті організатори. Мабуть, саме заради таких людей я сюди і йду. Бо фільм я можу подивитися і вдома, а от поряд з хорошими «співглядачами» – не завжди. До того ж, тут смакоти вдосталь”, – поділився враженнями після перегляду відвідувач Олександр.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар