Студенти-туристи КДПУ – чемпіони України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Наприкінці березня 2015 року в м. Києві відбулося суддівство Чемпіонату України зі спортивних туристських походів учнівської молоді 2014 року. Для участі в Чемпіонаті серед студентських туристських груп були представлені 2 походи, здійснені туристськими групами туристичного клубу «Мандри» Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка протягом минулого року.

Підсумки Чемпіонату України зі спортивних туристських походів наступні:

І місце серед водних походів ІІ категорії складності посіла туристська група турклубу «Мандри» КДПУ під керівництвом майстра спорту Колотухи О.В., яка у травні 2014 року здійснила водний похід на катамаранах по найскладніших річках Карпат і України – Чорному Черемошу, Черемошу та Пруту. Чемпіонами України стали викладач кафедри географії Онищенко Є.В., студенти-географи Руслана Синельникова, Вікторія Павлуша, Юрій Кірілов, Костянтин та Денис Базишен, випускники факультету історії і права Василь Штанденко, Іван Ващенко, Андрій Пропадущий та студентка Київського медуніверситету Оксана Бабаєва.

V місце серед пішохідних походів І категорії складності посіла туристська група КДПУ під керівництвом студента-географа Анатолія Кумпана, яка у травні 2014 року здійснила похід по Покутсько-Буковинських Карпатах.

Набрані за два походи бали дали можливість посісти у загальному заліку команді Кіровоградської області ІV загальнокомандне місце у Чемпіонаті України зі спортивних туристських походів учнівської молоді 2014 року серед студентів. За словами президента обласної федерації спортивного туризму, доцента О.В.Колотухи «… це, у порівнянні з минулим роком, коли наша область зайняла перше місце, звісно ж крок назад, але ми залишаємося у чільній когорті студентського спортивного туризму».

Цей успіх став можливим завдяки створеному у 2013 році туристичному клубу «Мандри» Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка (голова клубу – доцент А.О.Домаранський), який організовує цю роботу. Клуб запрошує у свої ряди всіх без винятку бажаючих вийти на туристські стежки. Попереду – нові походи та нові звитяги!

price of levitra

Поширити:

Залишити коментар:

коментар