У Кіровограді подешевшають маршрутки

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Керівники транспортних підприємств Кіровограда підтримали ініціативу міської влади щодо перегляду тарифів на проїзд у сторону їх зменшення. 

На цьому наголосив заступник міського голови Сергій Васильченко під час засідання робочої групи з розгляду розрахунків тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Кіровограді.

За інформацією Сергія Васильченка нові розрахунки, які враховують зниження вартості газу і дизельного палива, надали підприємства ПП «УкрАвтоІнвест», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз – Кіровоград», ПП «ОЛІКС», ФОП Кобченко В.В.. Відповідно до наданих розрахунків, новий тариф проїзду у маршрутних таксі цих підприємств коштуватиме 3,50 гривні.

Подали пропозиції щодо зменшення вартості разового проїзду одного пасажира і підприємства, які обслуговують пасажирів у звичайному режимі руху. Так, для маршруту № 46 «сел. Гірниче – площа Богдана Хмельницького» (перевізник ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс») пропонується тариф 2,50 гривні, а на маршрутах № 130 «Центральний ринок – Облонкодиспансер» (перевізник ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс») та № 126-а «Центральний ринок – вул. Урицького» (перевізник ФОП Шаповалов А.О.) – у розмірі 3,00 грн.

На жаль, відзначив Сергій Васильченко, підприємець, який обслуговує мешканців селища Нового не долучився до ініціативи міської влади і свої розрахунки для маршруту №274 не зробив.

Робоча група погодила представлені перевізниками розрахунки і направила їх на експертизу до органів Антимонопольного комітету України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар