Бібліотека Чижевського запрошує (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує 6 квітня – 12 квітня 2015 року

Шановні користувачі! Щиро вітаємо вас зі світлим святом – Великоднем, яке відзначається в неділю, 12 квітня. І повідомляємо, що в цей день бібліотека не працює, 13 квітня працюємо з 10:00 до 18:00, 14 квітня – за графіком, тобто з 10:00 до 19:00. Запрошуємо на дозвілля до бібліотеки.

З нагоди свята пропонуємо переглянути книжкову виставку «Дзвонять дзвони величаво» (відділ абонемента). Пасха, насамперед, – світле сімейне свято, яке також означає і довгоочікуваний перехід від зими до весни. Будемо раді вас бачити усією родиною, щоб згадати про українські народні традиції, зокрема і писанкарство, адже саме у весняний час наші пращури розмальовували писанки на знак пробудження всього живого на землі.

6, 8, 9, 10 квітня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення англійської мови, що працює у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. І.Чижевського;

8 квітня о 13:30 у відділі рідкісних та цінних видань обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського відбудеться презентація виставки „Єлисаветградські ювілеї”, організованої спільно обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д.Чижевського та Державним архівом Кіровоградської області. Відділ рідкісних видань продемонструє раритетні видання, що стосуються життя та діяльності видатних єлисаветградців, прижиттєві видання творів М.Кропивницького, В. Винниченка, С.Тобілевич, Д. Горшкова та ін. Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду;

8 квітня о 15.00 у відділі мистецтв відбудеться творча зустріч з визнаним майстром літературного слова та кіномитцем Олександром Жовною. Темою зустрічі став вихід у 2013 році художньо – документального фільму «Милі мої українці».
Автор розкриває життєві переконання людини, яка мріяла про звільнення України, пройшовши заслання і в’язниці за ідею. Сюжет пронизаний містикою та історичним поступом української держави. Останні кадри були відзняті на тлі багатомільйонного Майдану, який захистив своє право на життя у вільній Україні. Отже, фільм волею долі знятий саме в період, коли Україна повстала, встала з колін, розправляє плечі і вдихає на повні груди, звільняючись від гнітючих пережитків колоніального минулого. Запрошуємо усіх бажаючих на зустріч та перегляд фільму!

9 квітня о 14.00 відділ мистецтв запрошує на майстер – клас від Ірини Кудревич «Печворк»;

Щодня, з 10.00 до 19.00, у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою, після чого зможеш розпочати гру сам або удвох, а твій віртуальний образ повторить усі твої рухи на широкоформатному екрані. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки за втіхою!
Тих школярів, у яких тривають весняні канікули, ми запрошуємо на дозвілля в бібліотеці. Вас чекають дивовижні подорожі в море цікавих книг і яскравих журналів, захоплюючі настільні та розвиваючі комп’ютерні ігри, безкоштовна інтерактивна дошка і дві сучасні ігрові дитячі кімнати! Якщо вам самотньо – приходьте в обласну бібліотеку ім. Д. Чижевського! Тут ви знайдете друзів, однодумців, цікавих співрозмовників. Разом ви можете читати, грати, розгадувати ребуси, загадки, малювати, творити – розважатися!

Запрошуємо дівчаток, хлоп’ят, а також їхніх батьків з понеділка до п’ятниці, з 10.00 до 17.00
взяти участь у майстер-класах «Вмілі ручки»; подивитися екофільми, мультфільми про комах і відеоролики «Кумедні тварини»; пограти в екологічні ігри та вікторини «Дивлюся, дивуюсь, дізнаюсь», в PlayStation і Kinect, на інтерактивній дошці; відвідати: краєзнавчі хвилинки «Чи знаєте ви своє місто»; огляди-бесіди «Чудеса світу: енциклопедичні цікавинки» ; голосні читання «Бібліоекспрес з нечуваних чудес».

Довідки за телефоном 066 122 70 98
Програма «Весняні канікули в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського» діє з 23 березня до 14 квітня 2015 року.
Кращі розваги – у бібліотеці! Наша адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар