Підприємствами області реалізовано товарів та послуг на суму 2877,7 млн.грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За січень–лютий 2015 року підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 2877,7 млн.грн., з неї продукції добувної та переробної промисловості – на суму 2212 млн.грн. (76,9%).

У структурі реалізованої промислової продукції на виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів припадало 48,3%, постачання електроенергії, газу пари та кондиційованого повітря – 20%, металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування, – 11%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування, – 8,8%.

В обсязі реалізації харчових продуктів та напоїв найбільша питома вага припадала на виробництво олії та тваринних жирів (74,1%), м’яса та м’ясних продуктів (10,2%).

Найбільше реалізовано продукції добувної промисловості підприємствами Новомиргородського, Гайворонського, Кіровоградського, Новоукраїнського районів; харчової промисловості – міст Кіровограда, Світловодська, Олександрії, Кіровоградського, Світловодського, Олександ-рійського, Голованівського, Новомиргородського районів; машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування, – міст Кіровограда та Олександрії.

Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу за січень–лютий 2015 року по області становив 2924,1 грн., найбільше – у Голованівському районі (9882,3 грн.) та містах Кіровограді (7665,6 грн.), Світловодську (6669,5 грн.).

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар