У медчастині кіровоградської колонії розпочали ремонт (ФОТО)

Нещодавно у медичній частині Кіровоградської виправної колонії (№6) завершено ремонт однієї з двох палат, у яких перебувають важкохворі засуджені на стаціонарному лікуванні.

Про це Першій електронній газеті повідомила Вікторія Балазюк, прес-секретар Кіровоградської виправної     колонії УДПтСУ в області (№ 6). Після проведених ремонтних робіт в палаті для хворих стало світліше, просторіше та затишніше, такого ефекту надали встановлені металопластикові вікна, сучасні жалюзі, правильно підібраний колір стін теплого пастельного відтінку, світла стеля. Також палату, яка розрахована на 3 койко-місця,  оснащено відповідною кількістю зручних функціональних ліжок. Стіну прикрасили не картиною, а вивішали ікону святого Миколи Чудотворця,  що є найдоречніше для такого приміщення, де перебувають важкохворі, адже молитва підсилює лікування. Для зручності обслуговування пацієнтів біля палати компактно розташовані кімната для приймання їжі, прогулянковий дворик та санітарний вузол.

Адміністрація установи подбала про належні умови для пацієнтів медичної частини, які у поєднанні з позитивним настроєм від комфорту, сумлінним та професійним лікуванням з боку лікарів та фельдшерів, вірою та впевненістю хворих, що вони не залишились наодинці зі своєю хворобою, будуть сприяти ефективності лікування та швидшому одужанню важкохворих засуджених.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар