Діти напекли смаколиків для воїнів АТО (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

44 школярики Мар’янопільської школи (Новоукраїнський район)  дружно закотили рукава і зайнялись випічкою для військових, які проходять службу в зоні АТО. 

Як розповіла Першій електронній директор школи Світлана Семенова,  школярі під керівництвом класних керівників 1-9 класів та повара І.Дойковаль з задоволенням займалися випічкою, писали солдатам листи, виготовляли обереги, вкладали у свої малюнки тепло своїх сердечок.

«Вони щиро раділи, що мають змогу власноруч приготувати для бійців здобу. Кожен щось передав на фронт від себе особисто. З нашого села у зоні АТО знаходиться Олександр Римаренко, якому через волонтерів було передано адресну посилку. Уже вдруге, після відпустки, відбув на фронт Руслан Непомнющий. На початку лютого був мобілізований Володимир Слишов. У зоні АТО  з метою охорони громадського порядку перебували наші міліціонери Олександр  Захарченко та Олександр Дробишевський, який є уродженцем села Мар’янопіль». – розповіла директор.

У цей складний час  учні та вчителі Мар’янопільського НВК не залишаються осторонь від  того лиха, яке спіткало нашу Батьківщину. Тож, за  ініціативи  шкільного волонтерського загону «Турбота» вкотре організовано акцію по збору допомоги учасникам АТО.

До дружньої шкільної родини, батьків та  вчителів приєдналася уся громадськість сіл Мар’янопіль та Кам’яний Міст.

Кожен до кого зверталися волонтери відгукнувся і намагалися допомогти. Не було жодної  байдужої людини, всі зі сльозами на очах від всього серця бажали нашим воїнам повернутися живими – здоровими та щиро зичили захисникам сили подолати ворога, який топче чобітьми нашу землю. Крім речової допомоги юним волонтерам  вдалося зібрати близько 2000  гривень, на які було закуплено ліхтарики та  лікарські засоби . Із місцевих підприємців нам допомогу надали власники  двох магазинів А.Дейкун, Т.Майданик  та приватний сільгоспвиробник  Ріта Лі. Дякуючи тим, хто відгукнувся на  заклик волонтерського загону і прийняв участь в акції по допомозі армійцям, школярі та педагоги Марянопільської школи сподіваються, що й надалі, продовжуючи цю святу справу, вони матимуть підтримку своїх односельців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар