Кіровоград: На ярмарку дешевше? (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уже традиційний передсвятковий ярмарок, організований спільними зусиллями міської та обласної адміністрацій, так само традиційно не приніс бажаних результатів.

З одного боку вибір продукції, котрий представили товаровиробники зі всієї області, дійсно вражав різноманіттям – фрукти, овочі, крупи, м’ясо, молочні вироби та предмети побуту, усього було вдосталь. З іншого, головної мети заходу – продаж товарів за більш низькими цінами на базарах на ринках міста, так і не було досягнуто.

«Прийшла закупитись перед святами, однак бачу, що особливо різниці немає, що тут що на «Критому ринку». Деякі ціни й взагалі здивували, наприклад гречка по 25 грн. котра в АТБ коштує 21 грн.. Загалом ярмарок такий собі, радує тільки вибір», – бідкається кіровоградка Оксана.

Тож підсумовуючи скажемо – ярмарок вдався на половину. Хоча наявність на прилавках соціальної групи товарів, котрих так не вистачало на попередньому заході під стінами міськради, звісно є величезним плюсом для організаторів сьогоднішнього заходу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар