В Олександрії провели суботник у п`ятницю

Сьогодні до обіду район Кременчуцького шосе при виїзді в Олександрію став помітно чистішим – місцеві жителі вийшли на суботник. А це загалом більше сотні осіб, що представляли всі структурні підрозділи Олександрійської райдержадміністрації та трудові колективи інших бюджетних установ і організацій. Всі гуртом взялися навести лад вздовж дороги державного значення.

Не перший рік шефство над цією територією здійснює колектив Олександрійської РДА. Сьогодні ж команду працівників адміністрації очолив заступник голови райради Богдан Куруп. З цього приводу він сам наголошує, що дороги державного значення, є одним із найвідповідальних об’єктів благоустрою. «Вони – візитівка Олександрійщини, перше, що кидається в очі відвідувачам району. Важливо, щоб гості могли order viagra now споглядати мальовничі краєвиди та колоритні ландшафти, а не http://www.museomix.org/dako/buy-cheap-levitra-in-uk/ придорожні чагарники, сухостої та смітники. Тож під час цього суботнику над очищенням траси потрудилися усі служби, організації та підприємства району», – зазначає Куруп.

Загалом, силами працівників РДА було зібрано кілька машин побутових відходів та всілякого непотребу. Роботи з благоустрою продовжуватимуться й далі, наголошують держслужбовці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар