За два місяці кіровоградці сплатили понад 8 млн гривень військового збору

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Впродовж січня-лютого поточного року платники м. Кіровограда перерахували до державного бюджету 8707,6 тис. грн. військового збору.

Кіровоградська ОДПІ нагадує, що справляння військового збору продовжено до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.

Військовий збір було запроваджено з 3 серпня 2014 року за ставкою 1,5відс. від об’єкта оподаткування. Його платниками є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, та податкові агенти.

Об’єктом оподаткування збором для резидентів є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід; доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання); іноземні доходи – доходи (прибуток), отримані з джерел за межами України.

Об’єктом оподаткування нерезидента є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід з джерела його походження в Україні; доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання).

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар