Гурт С.К.А.Й. зібрав майже $20 тисяч для жертв війни (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Український колектив С.К.А.Й. відіграв концерти у містах Канади та зібрав близько 20 тисяч доларів благодійної допомоги для постраждалих від конфлікту на Донбасі.

Про це інформує сайт української діаспори VIDIA.

Рок-музиканти дали доброчинні концерти у Вінніпезі, Ванкувері, Саскатуні та Торонто. Гурт виконав акустичні версії своїх найвідоміших композицій, а також пісні з четвертого студійного альбому «Край неба» та рок-кавери на пісні «Ой, смереко», «Берег ріки» і «Україна» Тараса Петриненка.

Як повідомляють організатори концертного туру – благодійна організація OWL Ukrainian Canadian Education Charity, – усі зібрані кошти спрямують на програми фінансової і психологічної підтримки поранених бійців АТО та їхніх родин («Кленова надія для України») та міжнародного гуманітарного медичного проекту, що постачає українським солдатам аптечки першої допомоги та адаптовані бойові рятувальники («Патріот оборони»).

«Завдяки вашій великодушній щедрості нам вдалося зібрати в цілому $19,710 ($1,210 у Вінніпезі, $4,200 у Ванкувері, $11,300 в Саскатуні й $3,000 в Торонто)», – розповіли у раді директорів благодійної організації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар