ВО “Свобода” пікетуватиме ОДА. “Свободівців” звинувачують у корупції

У четвер, 26 березня 2015 року, о 10 годині на площі Героїв Майдану Кіровоградська обласна організація ВО «Свобода» проводить пікетування Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Пікетування проводиться з вимогою до Президента України та представників коаліційних сил більшості Верховної Ради України розслідування фактів корупції в уряді Яценюка та його відсторонення з посади Прем’єра-Міністра України.
Як повідомив сьогодні під час брифінгу глава МВС Арсен Аваков, МВС веде розслідування щодо двох колишніх міністрів, призначених в попередній уряд за квотою ВО “Свобода” – Ігоря Швайки та Андрія Мохника.
“Два міністри (від Свободи, – ред.) були у складі уряду. По обох міністерствах йде розслідування. Насамперед йшлося про компанії, які діють у складі блоку Міністерства сільського господарства (колишній міністр – Швайка), Державна зернова корпорація і ряд інших компаній. Там є предмет нашого інтересу. Те ж саме стосується ряду компаній, які діяли в Міністерстві екології (очолював міністерство Мохник), це традиційні зловживання”, – цитує “Українська правда” міністра МВС.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар