У Кіровограді буде встановлено всього 36 літніх майданчиків?

Протягом півроку депутатська комісія і члени виконкому разом з юридичним відділом ради обговорювали питання літніх майданчиків.

У результаті  цього обговорення було розроблено “Положення про порядок користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності під розміщення відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності, – коментує ситуацію Наталія Бабенко, начальник управління торгівлі Кіровоградської міськради. – Згідно поданих підприємцями заяв пропонується надати дозвіл на розміщення 36 таких майданчиків. Переважно – намети”.

Рішення по погодженню цього положення розглядатиметься на наступній сесії міської ради. Пропозиції по виділенню місць для здійснення підприємницької діяльності приймаються до 5 квітня цього року конкурсною комісією, склад якої затвердить міська рада. У минулі роки місць для літньої торгівлі було виділено більше сотні (130 у 2014 році).

“Як платники єдиного податку, такі підприємці звільнені від сплати за користування даними ділянками”, – прокоментував бажання кіровоградських підприємців отримати літній майданчик секретар міськради Іван  Марковський.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар