Вечір нестримного сміху від кіровоградської «Наївності» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора, 21 березня, кіровоградці весь вечір насолоджувалися нестримними й веселими жартами від двохкратного чемпіона міста команди КВН «Наївність», яка завітала з оригінальною шоу-програмою до сімейного кафе «Квартира». 

Життєрадісні хлопці і дівчата заряджали своїм позитивом усіх відвідувачів кафе, розповідаючи їм прикольні історії про особливості поведінки єнота-полоскуна і сімейні перипетії риб’ячої родини карасів і лящів.

Та найбільше публіку проривали на сміх жарти на політичну тематику. Поради про те, як правильно продавати Азарова не залишили байдужим жодного з присутніх. А кільком щасливчикам з глядацької аудиторії навіть випало взяти участь у гумористичних постановках «Наївності». Вони не просто посміялись від душі, а й змогли відчути себе частинкою великої сім’ї КВНщиків.

«Політичні жарти були імпровізовані, але сприймалися легко й “на ура”. Люди люблять глумитися над політиками! Атмосфера та публіка сьогодні – та, що треба. Виступати було круто та легко», – поділився враженнями з кореспондентом Першої електронної газети капітан команди «Наївність» Володимир Кондрашов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар