Кіровоградщина: родина полеглого воїна бідує та потребує допомоги

У родини бійця АТО з Кіровограда, який загинув під Донецьком, немає грошей на їжу. Волонтери просять для Ольги Харті, її 4-річного Дениса та 5-річного Дмитра взуття, одяг та речі. Вказують розміри, один хлопчик має 27-ий, другий 31-ий. Їх мама носить – 38-ий.

27-річний Вадим Харті служив у 17-му батальйоні територіальної оборони “Кіровоград”. 10 лютого на бійців напали диверсанти, це сталося неподалік селища Майорськ Дзержинського району Донецької області. Вадим знищив командира ворожої ДРГ, але сам загинув у бою.

“Сім’я потребує харчів та кошти, дуже бідують. Восени старший іде до школи, треба ще й шкільне приладдя. З рідних у Ольги тільки діти та свекруха. У неї і мешкає Ольга з дітьми, бо вона сирота і виросла в дитбудинку. Умови проживання сім’ї дуже жахливі, село відрізане від цивілізації, там нема поштового відділення. Допомагає товариш по службі Вадима – Олександр Чалапчій, але в нього немає ніг, втратив їх в АТО під час мінометного обстрілу. Пересувається на протезах, але старається не опускати руки, сам займається волонтерською діяльністю”, – розповіла волонтер Оксана Чебанова.

Додає, що вдова боїться отримувати допомогу. “Переживає за себе та дітей. Хвилюється, що хтось може приїхати, напасти та забрати речі”, – уточнює Оксана.

Дітям дуже потрібні речі та взуття. Старший Дмитро має зріст 117 см, а розмір взуття – 31. Молодший Денис носить одяг для дітей зростом 90 см, розмір взуття в нього 27-ий. Ольга має 163 см, це 44-46 розміри, а взуття – 38-го.

Усі, хто хочуть допомогти грошима, можуть переводити кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 1397 3544 (Харті Ольга Юріївна).

Олександр Лозицький, інформаційний портал “Знай”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар