Енергетики стали кращими в кіровоградській футзальній Екстра-лізі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Команда ПАТ «Кіровоградобленерго» здобула перемогу на VII чемпіонаті Кіровоградської області з футзалу серед аматорських команд в Екстра-лізі. 

В змаганнях взяли участь 7 футбольних колективів з м. Кіровограда, кожна з яких зіграла по 14 ігор. Організатором чемпіонату виступила Кіровоградська обласна федерація футболу.

Всі ігри кіровоградської Екстра-ліги проходили на базі спорткомплексу ТОВ «Енерго-Спорт». Глядачів зазвичай не бракувало, особливо у вихідні дні, коли вболівати «за своїх» приходили цілими родинами. Протягом чотирьох місяців, під час яких тривав чемпіонат, чимало футболістів стали справжніми улюбленцями вболівальників.

У глядацьких номінаціях відзнаку за командний натиск отримав футбольний колектив «Олімп», креативність – «Металург», зухвалість – «Техуніверситет», несподіваність – «Водник», вибуховість – «Інгульська шахта», майстерність – «П`ятихатки», наполегливість – «Шахтар», зіграність – «Енерго».

В підсумку перемогу здобула команда ПАТ «Кіровоградобленерго». Найближчий претендент на «золото» «Олімп» набрав таку саму кількість залікових очок, але мав гіршу різницю забитих та пропущених м`ячів в особистих зустрічах з командою «Енерго». «Бронза» дісталася «Металургу».

Енергетики, не отримавши жодної червоної картки та маючи найменшу кількість жовтих карток, серед команд Екстра-ліги можуть по праву вважатися переможцями ще й у номінації «fair play». Голкіпер «Енерго» Дмитро Пастернак, який провів без замін всі матчі, пропустив найменшу кількість голів й особисто починав швидкісні атаки своєї команди.

Склад «Енерго» в переважній більшості сформований з працівників компанії, в колективі завжди підтримувалася атмосфера дружби і взаємоповаги.

Для кіровоградських енергетиків футбол це не лише гра, а й захоплення, якому віддаєш частину свого життя.

Окремо хочеться відзначити високий рівень роботи суддівського корпусу. Матчі обслуговували справжні професіонали своєї справи, у тому числі арбітри національної категорії.

Сергій Богомільчук,прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар