Максим Березкін: Я радітиму, якщо цього року вийдемо до Прем’єр-ліги

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Президент ФК «Зірка» Максим Березкін у короткому коментарі кореспондентам Першої електронної розповів про результати підготовки команди до другої частини чемпіонату.

– У міжсезоння команда провела 2 навчально-тренувальних збори. Також, непогано попрацювали у селекційному плані. У результаті чого придбали декількох футболістів. Ви, як президент клубу, задоволені?

– Звичайно, я задоволений зборами. Єдине, що мені не подобається – у клубі продовжується активна ротація гравців. Але я сподіваюся, що це вже востаннє. Хочеться мати основний кістяк команди, навколо якого будуть збиратимуться молоді гравці і перейматимуть досвід у більш досвідченіших футболістів. Безумовно, «витягнути» рівень Першої ліги з 17-ти або 18-ти річними вихованцями нашої Академії – дуже важко. Але, коли молодь виходить на поле з гравцями, у яких вже є досвід, є воля до перемоги, тоді це позитивний симбіоз.

– Наставник команди Сергій Лавриненко – виконуючий обов’язки, чи головний тренер?

– Він з самого початку був головним тренером. Іншої кандидатури я не розглядав.

– На початку тижня Ви зазначили, що вийти до Прем’єр-ліги цього року – фантастика. Тим не менш, теоретичні шанси у команди є.

– Завдання, яке ми ставили перед цим сезоном – це саме вихід до Прем’єр-ліги. Тому, якщо якимось дивом ми його виконаємо, то в жодному разі я не буду проти. Навпаки, радітиму такому результату.

Нагадаємо, свій перший офіційний матч навесні «Зірка» проведе вже завтра, 21 березня. Вдома, кіровоградці прийматимуть одного з лідерів чемпіонату – ФК «Гірник-спорт». Початок зустрічі о 15-й годині. Прийдіть на стадіон та підтримайте нашу команду!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар