В Олександрії обрали Міс освітянку (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Щорічні весняні зльоти молодих вчителів, започатковані видатним педагогом Василем Сухомлинським, для Олександрійщини вже давно стали доброю традицією. І цьогоріч у рамках зібрання в районному відділ освіти організували традиційний конкурс молодих вчителів – «Педагогічний світанок». Тематично захід присвятили партріотичному вихованню. У цьому ключі вчителі-початківці демонструвати свої здібності й перші напрацювання.

За звання «Міс освітянка-2015» в районі позмагалося четверо молодих педагогів. А це, зокрема, Катерина Гавчук, вчитель фізики та інформатики Добронадіївської школи, Тетяна Дударєва, соціальний педагог Новопразького НВК, вчителі початкових класів Анастасія Скрипка з Користівської школи та Інна Щербатюк з Ясинуватської.

На суд поважного жюрі конкурсантки представили стіннівки шкільних газет та плакатів, а разом з тим і власні вміння тримати аудиторію, проводити уроки й зацікавлювати учнів. Окремо розповідали про свої захоплення. Що цікаво, їхні презентації плавно чередувались виступами школярів з інших навчальних закладів району, під час яких діти вміло демонстрували свої співочі таланти.

По завершенню «Педагогічного світанку» керівник райкому освітянської профспілки Тетяна Мартюшина вручила учасницям дипломи та цінні подарунки. «Міс освітянкою-2015» на Олександрійщині визнали Інну Щербатюк – молодого педагога з Ясинуватської школи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар