У Кіровограді стартував чемпіонат України зі спортивної гімнастики (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні на базі СДЮШОР «Надія» урочисто відкрили всеукраїнські змагання зі спортивної гімнастики серед дорослих, за результатами яких кращих спортсменів відбируть до складу Національної збірної. Цього року, «розігруються» путівки на чемпіонат Європи, який у квітні місяці проходитиме у Франції. 

Для Кіровограда приймати змагання такого рівня – явище вже звичне, а кіровоградські спортсмени мають хороші шанси, аби виступити на європейській арені, повідомляє кореспондент Першої електронної.

«Плануємо, що наша чоловіча команда буде у трійці. Надії покладаємо і на дівчат. Вони також мають непогані шанси аби стати призерками. Ми цього дуже хочемо. А тому віримо, що у наших команд все вдасться», – говорить старший тренер жіночої команди Світлана Куценко.

Тренер чоловічої команди – Віталій Арсеньєв також у вірить у позитивний результат: «Наша команда готувалася у Конча-Заспі на олімпійській базі. Пройшли 2-х місячну підготовку. Зараз наші хлопці у хорошій формі».

Цього року до Кіровограда приїхало близько ста двадцяти учасників з 18-ти регіонів країни. Є і представники Луганської та Донецької областей. Чемпіонат України зі спортивної гімнастики триватиме декілька днів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар