У Кіровограді знову заговорили про сміттєпереробний завод

Міський голова Кіровограда Олександр Саінсус запропонував консорциуму «Mentor Group Holdings Consortium» взяти участь у конкурсі на відбір інвесторів будівництва сміттєпереробного заводу у Кіровограді.

Про це йшлося під час зустрічі міського голови із заступником Голови Ради Директорів «Mentor Group Holdings Consortium» Станіславом Гроппой, повідомляє прес-служба Кіровоградської міської ради.

У рамках реалізації Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, затвердженого Указом Президента України, Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України наразі ведеться підготовка до відбору інвесторів для будівництва сміттєпереробних комплексів у містах-учасниках національного проекту «Чисте місто» – система комплексів з переробки твердих побутових відходів», в тому числі й для будівництва сміттєпереробного комплексу потужністю 100 тис. тонн твердих побутових відходів на рік у Кіровограді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар