Кіровоградські студенти вчились впливати на якість освіти (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 14 березня, кіровоградських студентів учили впливати на якість освіти і користуватись Фейсбуком. Українська асоціація студентського самоврядування (УАСС) та Студентська рада Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка провели семінар “Участь студентів у забезпеченні якості вищої освіти”.

Кіровоград – не перше місто, до якого завітали організатори, оскільки метою цих семінарів є формування фахової студентської молоді, яка зможе брати активну участь у формуванні освітнього процесу. До Кіровограда приїхали президент УАСС Микита Андрєєв та віце-президент УАСС Дмитро Тищенко.

Лектори неодноразово наголошували на тому, що університет для студентів, і наводили приклади польських вишів, де на вході в будівлю банер нагадував для викладачам: «Студент – головна одиниця університету».

А ще ВНЗ порівнювались з перукарнями: «Ми підемо з тої перукарні, де нашу зачіску не зможуть реалізувати, тож чому студенти мають мовчати про сучасну нелогічність освітнього процесу?».

Учасник семінару Віталій Рубльов зазначив: «Тренінг корисний для мене, адже він навчив, що спираючись на законодавчу базу, можна відстояти свої права, які, інколи, порушуються».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар