Меценат подарував квартиру родині кіровоградського військового (ФОТО)

Вчора, 11 березня, благодійник, який вирішив не називати свого імені, подарував родині кіровоградського військового 2-кімнатну квартиру.

Про це повідомила Оксана Червоная, волонтер “Армії SOS. Кіровоград”, на своїй сторінці у фейсбук.

“Родина воїна отримала двокімнатну квартиру в ПОДАРУНОК від дуже-дуже-дуже хороших людей, які допомагають нам всю війну, які категорично забороняють мені поки що назвати вам свої імена, які вміють творити дива, але коли-небудь, я випрошу на це дозвіл і це буде ще один мій щасливий день, – пише пані Оксана. – Поки я лише скажу, що на мій заклик про пошук квартири вони відгукнулися миттєво, а оскільки бажання допомогти йшло з глибини душі, то все у нас вийшло ідеально. Знайшли прекрасну, світлу квартиру в чудовому місці, все підготували, оформили і сьогодні однією щасливою родиною стало більше.

Чому саме Вітя і Таня? Все, що я знаю про цю сім’ю, мені відомо від товаришів Віктора, які воювали з ним разом. Спецназ виконує найскладніші завдання. Ось саме під час однієї з таких операцій на Саур-Могилі влітку 2014 року він і отримав надзвичайно важке поранення голови. Потім були дні боротьби за життя, надія змінювала відчай. Весь час підтримкою для воїна були сім’я та побратими.

Попереду ще складна операція, але після сьогоднішнього дня вірю, що вони витримають і в їх житті настане світлий період.
Ми разом сміялися і плакали, тисячу разів обнялися, сто разів потиснули руки, емоції, емоції, емоції“.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар