Світловодські дачники погрожували перекрити залізницю

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора на пероні біля світловодської автостанції, де зупиняється приміський потяг «Бурти-Світловодськ-Недогарки», місцеві дачники, які користуються цим видом транспорту, влаштували імпровізований мітинг і погрожували перекрити залізничну колію. 

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, причиною обурення людей стало те, що цього разу на перон замість звичних трьох вагонів прибув лише один, в який не вмістилися всі бажаючі.

На місце прибув начальник управління економіки міськвиконкому Олексій Лисенко. Він розповів про домовленість між міською владою і Полтавською залізницею, за якою планувалося вже цієї суботи забезпечити даний потяг другим вагоном. Разом з цим Лисенко обіцяв, що додатковий вагон не доведеться чекати три добі і він з’явиться вже у четвер.

І от сьогодні, як і обіцяв начальник управління економіки світловодського міськвиконкому, на означеному напрямку курсують уже два вагони. А найближчого понеділка буде вирішуватись питання й про відновлення третього. Стосовно графіку руху, то поки що здійснюється лише один рейс – о 10:00 від перону біля автостанції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар