Відверто про Україну поговорили у Кіровограді (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 10 березня, у Кіровограді презентували книгу «Відверто про Україну», яка стала продуктом Всеукраїнського проекту «Руйнуємо власні стереотипи: молодь єднає Україну».

Як розповіла Першій електронній керівник центру Європейської інформації Тетяна Федорова, книга є майже публіцистикою. «Авторами є молоді люди віком від 16 до 20 років. Це не професійні журналісти чи письменники, це звичайні студенти», – розповіла Тетяна Федорова.

Суть проекту полягала у тому, що група студентів із 4 міст України (Запоріжжя, Кіровоград, Херсон, Чернівці)  їздили один до одного у гості, обмінювались розповідями про власне місто, тим самим руйнували власні стереотипи про регіони. Між іншим, студентів із Кіровограда виявилось найбільше. До того ж саме кіровоградські учасники показали різноманіття творчості: окрім статей писали вірші та малювали листівки-спогади. Авторкою віршу про Чернівці є філологиня Ганна Дудник. Завершується книга листівками Олени Добровольської.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар