“Зірка” розгромила суперників з Макіївки

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 9 березня, «Зірка» провела заключний спаринг в рамках навчально-тренувального збору в Нікополі. У ньому команді Сергія Лавриненка протистояв друголіговий колектив «Макіїввугілля». 

У третьому контрольному матчі наші футболісти нарешті сповна компенсували нереалізовані моменти у попередніх іграх, забивши сім м’ячів у ворота суперників. Як не дивно, але першими рахунок відкрили макіївчани, за допомоги кіровоградців, які пропустили на 10-ій хвилині автогол. Допілка пасував на воротаря, а Льопка зрізав у власні ворота.

На цьому везіння суперників скінчилося. За чотири хвилини «Зірка» зрівняла рахунок. Автором голу став Чичиков, якому асистував Загальський. На 18-ій хвилині Мостовий вивів кіровоградців уперед, а незабаром Чичиков після прострілу Бацули оформив дубль.
Ще чотири голи підопічні Сергія Лавриненка вколотили у ворота «Макіїввугілля» після перерви. Потроїв перевагу «Зірки» після прострілу Щедрого на 58-ій хвилині Мостовий. Далі настала черга знову забивати Чичикову: Допілка виконав сильний удар, який воротар суперників відбив, і тут відмінно на добиванні зіграв Олексій, ставши автором хет-трику. Шосте взяття воріт на рахунку Щедрого, який влучно вразив ближній кут воріт суперників, а довершив розгром «Макіїввугілля» Локтіонов, вдало замкнувши передачу від Лупашка.

Рахунок цілком відображає перебіг гри, де кіровоградці, певна річ, переважали на класі. Наш спаринг-партнер продемонстрував, що колектив у них непоганого рівня, а не хлопчик для биття. Розгром же нашими футболістами тренерський штаб червоно-жовтих клубній прес-службі пояснив високою реалізацією створених гольових моментів. В останній товариській зустрічі на зборах у Нікополі кіровоградці забили всі голи, що не забивати в попередніх спарингах.

Завтра футболісти «Зірки» проведуть останнє ранкове тренування після якого повертаються до Кіровограда. Сергій Лавриненко дасть своїм футболістам два дні вихідних, а 13 березня команда продовжить підготовку до старту в другій частині Чемпіонату України, який «Зірка» розпочне домашньою грою 21 березня проти ФК «Гірник-Спорт».

«Макіїввугілля» (Макіївка) – «Зірка» (Кіровоград) – 1:7 (1:3).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар