Як кіровоградці за здоровий спосіб життя агітували (ФОТО)

Сьогодні, у Міжнародний день жінок, відбулась акція на підтримку здорового способу життя – активісти КОМГО “Пробудження” організували тверезий забіг на підтримку здорового способу життя.  

Захід проходить не вперше, але цього разу атмосфера свята не покидала учасників акції. Мета акції  – популяризувати  здоровий спосіб життя, підіймати морально патріотичний дух і звісно вітати жінок зі святом і святкувати тверезо.  

Долучитися до акції могли всі бажаючі. Підтримати ідею прийшло більше 15 осіб, але організатор заходу, активіст КОМГО «Пробудження» Сергій Костенко, впевнений, така кількість молодого активу для Кіровограда – добре. Говрить, головне, не кількість, а якість. Люди приходять за власним бажанням і з власними ідеями.

«Наша організація популяризує здоровий спосіб життя, мотивує суспільство, щоб воно жило тверезо. Ми хочемо, щоб у нас була твереза, здорова родина, нормальне майбутнє, молоде покоління, котре буде без шкідливих звичок», – розповідає Першій електронній  Сергій Костенко.

Святкова пробіжка розпочалась біля Фортечних валів. Наступна зупинка – Площа Героїв Майдану, далі – забіг до пам’ятника Ангелу-Охоронцю.

Пробігаючи центром міста, молоді активісти співали Гімн України та вигукували гасла «Тверезо місто – сильне місто», «Твереза родина – сильна країна», «Тверезі батьки – здорові діти» та інші. Перехожі та водіï автівок  вітали учасників пробігу похвальними вигуками та сигналами клаксонів.

У кінці тверезого забігу партнери заходу «Принт-студія «Ямайка» та управління молоді та спорту привітали дівчат зі святом та  вручили усім сертифікати й призи, а найактивнішим – сувеніри.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар