На Ночі кіно кіровоградці знайшли Путіна (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У ніч із 6 на 7 березня кінотеатр «Портал» запросив кіровоградців, щоб показати щось світле та хороше до Міжнародного дня жінок.

В меню березневої Ночі кіно: імпозантний чоловік, жива музика, Океан Ельзи, побачення в протигазі, комедія майже без свідків.

Перша страва «Імпозантний чоловік»

(Обережно! Спойлери!)

Низькокалорійний кінематограф для невибагливий. Дівчатка, яким достатньо файної картинки, де мускулистий чоловік серфує на хвилях (не зважаємо на якість монтажу), були б у захваті від цього фільму. Але ж ні, кіровоградки – леді зі смаком. Із залу тільки і чулись негативні коментарі від глядачів, які нанівець розкритикували російський «Духless 2». То крупних планів забагато, то акторської гри замало, то кіровоградців бентежив факт, що імпозантний чоловік півфільму розгулює столицею Росії у одному одязі – схожий на неандертальця. А прихильники цього фільму (якщо такі були) тихо насолоджувались картиною і не проявляли ознак присутності. Деякі глядачі відверто говорили, що досі не вийшли із залу, щоб дочекатись кульмінації. Але Кульмінація – жіночого роду: підманула-підвела і на побачення із глядачем так і не з’явилась.

Кіноляпом  «Духless 2» кіровоградцями офіційно визнано смерть милої Альони. Момент, коли дівчину збиває автівка, був більше схожий на кадр «Дуже страшного кіно». Ймовірно, режисер вирішив зробити момент не трагічним, а комічним – мультяшний кадр, де дівчинка намагається вчитись літати, а потім за її смерть мститься головний герой.

На один із останніх кадрів упала підозра у змові з персонажем, ім’я  якого у пристойному звучанні в Україні давно не вимовляється. Картинка була розмита, обличчя не у фокусі,  але кіровоградцям тільки дай привід заспівати пісеньку про російського президента.

Основна страва «Океан Ельзи»

(«Ефір» в ефірі «Океану»)

Прев’ю для глядачів була музична пауза від  кіровоградського гурту «Ефір». Переможці першої Битви музикантів виконали кілька композицій з репертуару живої класики українського року, а потім отримали свою хвилину слави і презентували авторську пісню.

Фільм, заради якого дехто і прийшов на «Ніч», з усього меню був найменше схожим на фільм. І забуваємо зараз про сюжет та акторську гру. Деякі кіровоградці, здається, щиро вірили, що вони не в «Порталі» а на трибунах Олімпійського. Гучні підспівування, нестримна феєрія емоції – і нехай увесь світ почекає, адже останній ряд пірнув в Океан з головою.

Десерт «На побачення в протигазі»

Організатори вирішили познущатись із кіровоградок і відправити їх на треш-побачення. У таких образах дівчата точно підкорили б серця своїх принців. Дівчинка-літо Оля змушена була іти на побачення із самоваром. Він не зовсім личив до її літнього наряду, тому у комплекті була білизна і сарафан. Неординарна блондинка Любава йшла назустріч до коханого у спортивному костюмі і на лижах, її образ був повноцінно доповнений елегантним капелюшком. Аня ж повинна була піти на побачення без макіяжу, потім доля змилувалась над нею і подарувала протигаз, зрештою, не була остаточно щедрою і змусила шкутильгати для ефектності. За те, що дівчата приміряли всю цю красу на себе завдяки акторській майстерності, красуні отримали подарунки.

До третього фільму «дожили» не всі гості, тож запальна комедія лишилась поза увагою більшості кіровоградців, у кишенях яких лежали квитки «Ніч кіно». Зрештою, на імпозантного чоловіка подивились, Океаном музики насолодились, в протигазі на побаченні побували. Третя ночі – час у тепле ліжечко. А комедія лишилась майже без свідків.

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар