Новоукраїнська влада привітала жінок-волонтерів

6 березня в Новоукраїнській районній державній адміністрації з Міжнародним жіночим днем  представники влади привітали жінок-волонтерів.

Як зазначив у своєму виступі голова Новоукраїнської районної ради Валерій Савенко, на Новоукраїнщині саме жінки є невід’ємною складовою волонтерських організацій, які сьогодні консолідували зусилля для підтримки бійців в зоні проведення АТО.

Переконання того, що саме жінки  з перших днів збройного конфлікту на сході країни провели неабиякий патріотизм висловив і заступник голови Новоукраїнської РДА Віктор Куртичан.

Про те, що саме жінки-волонтери  стали у витоків організації  надання гуманітарної допомоги армійцям та не залишають поза увагою тимчасово переміщених із зони військових дій дітей та жінок, що опинились у важких життєвих обставинах, – говорив і міський голова Олександр Корінний.

Висловивши їм вдячність за життєву силу і витримку, високий патріотизм і професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, за чуйність і турботу посадовці вручили волонтерам квіти та грамоти.  Відзнаки за активну участь в волонтерському русі району та надання допомоги військовослужбовцям отримали: Людмила Білокоз, Наталя Дубінченко, Наталія Нікуліна, Валентина Гетьманенко, Надія Дащук, Алла Змеул та Світлана Малишко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар