Кіровоградців запрошують плести шкарпетки та вчити англійську

10 березня о 15.00  ми запрошуємо усіх бажаючих зібратися на безкоштовний майстер-клас з плетіння шкарпеток в рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Незважаючи на прихід весни, наші захисники потребують теплого одягу. Шановні кіровоградки, мами, бабусі, запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх) задля добротворчої справи. Плести шапки, шкарпетки, рукавиці можна у бібліотеці, або взяти додому нитки і вже готові вироби принести у бібліотеку. Сподіваємося на вашу чуйність і небайдужість!

11, 12, 13 березня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. І.Чижевського.

11 березня о 15.00 Кіноклуб «Екран» запрошує на перегляд фільму Рапсодія / RhapsodyРежисер – Чарльз Відор США/ 1954, 115 хв.

Опис: Луїз (Елізабет Тейлор) – дочка Ніколя Дюрана (Луїс Калхерн), дуже багатої людини, люблячого світські прийоми і обертового у відповідному суспільстві. Вона закохана в звичайного скрипаля, Поля Бронте (Вітторіо Гассман), який закінчує Консерваторію в Цюріху. Разом з ним, опираючись волі батька, який бачить її разом з чоловіком досконалого іншого кола, вона їде до Швейцарії, і сама теж пробує поступити до Консерваторії, але професор Шуман (Михайло Чехов) відмовляє їй у цьому, мотивуючи це її невисокими здібностями. У той же час, кар’єра Поля йде вгору – йому пропонують виконувати соло оркестру, запрошують грати і в інших місцях. Випадкове знайомство зводить Луїз з Джеймсом Гестом (Джон Еріксон), який знімає кімнату в одному будинку з нею. Він – теж музикант – піаніст …

Запрошуємо до перегляду.

Щодня, з 10.00 до 19.00,  у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою, після чого зможеш розпочати гру сам або удвох, а твій віртуальний образ повторить усі твої рухи на широкоформатному екрані. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

З 5 березня по 7 квітня 2015 року у відділі рідкісних і цінних видань працює виставка книжкової репродукції «Ця загадкова жінка»

Образ жінки в мистецтві : живопису, графіці, скульптурі, бачення і творення його художниками різних епох є темою виставки. Красива і примхлива, романтична і нелогічна, нещадна і жертовна -це і є Жінка. Всі її тонкі потаємні грані розкриті  відомими майстрами. Прекрасні світлоносні образи Ботічеллі і Россеті, Врубеля і Пимоненка творять серцевинну атмосферу виставки.

Долучіться до невимовно живописного і чарівного світу! Запрошуємо до перегляду виставки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар